Stasiti stoper pojačao Zrinjski

Nikola Rodin: Ovo je ono za što sam trenirao cijelog života

Nikola Rodin donedavni stoper HNK Čapljina jučer je potpisao ugovor s HŠK Zrinjskim, aktualnim bh prvakom i nada se da će u jakoj konkurenciji pronaći svoje mjesto u Sliškovićevom timu i opravdati povjerenje uprave.

"Ovo je ono za što se trenira cijeli život" - rekao je Rodin u svojoj prvoj izjavi kao igrač Plemića i nastavio: -"Boriš se, radiš i izborio sam evo dres prvaka države, stvarno mi je velika čast i nadam se da ću se vremenom izboriti za svoju poziciju".

"Konkurencija na stoperskoj poziciji je jako jaka ali ja sam došao da se pokažem, čekat ću svoju priliku i vjerujem da ću je iskoristiti" - izjavio je Nikola Rodin.

Mladi stoper potpisao je ugovor s HŠK Zrinjski do 2022.godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.