Luksuzno zdanje

Čista perverzija: Jusuf Nurkić kupio vilu za više od tri miliona dolara

Edmir Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić ove sezone igra sjajno u dresu Portlanda.

Nurkić briljira, Portland je visoko na Zapadu i sve za bh. centra u ovom trenutku izgleda sjajno, a uz to si je kupio luksuznu vilu u Oregonu.

Kako pišu inostrani mediji, vilu je Nurkić platio 3.1 milion dolara, a nalazi se na 1000 kvadratnih metara u predgrađu Portlanda.

Vila se sastoji od od pet spavaćih soba, šest kupatila i tri polu-kupatila. Ne izostaju ni neki drugi luksuzni uređaji, tu se nalaze i teretana, soba za medije, bazen i šta sve ne.

Nurkić će sada imati još više razloga za osmijeh, a nadamo se da će mu novi dom biti sretan i da će se to odražavati i kroz igre na parketu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.