Jusuf Nurkić na patikama ispisao imena djece koja su ubijena u Bihaću

Otac ih zaklao, pa izvršio samoubistvo

Jusuf Nurkić na patikama ispisao imena djece koja su ubijena u Bihaću

E. Čaušević

Stravična tragedija prošle sedmice je potresla Bosnu i Hercegovinu nakon što je otac ubio svoje troje djece, a zatim izvršio samoubistvo.

U nezapamćenoj tragediji 37-godišnji muškarac Admir Sović ubio je svoje troje djece zbog svađe sa suprugom, a zatim je izvršio samoubistvo. Najmlađi dječak imao je svega dvije godine, a najstariji sedam, dok je ubio i petogodišnju kćerku.

Ovaj monstruozni čin potresao je Bosnu i Hercegovinu, ali i sve Bosance širom svijeta. Tako se na Instagramu danas oglasio Jusuf Nurkić koji je sinoćnji meč protiv LA Clippersa posvetio upravo ubijenoj djeci.

Nurkić je na svojim patikama napisao imena ubijene djece, a fotografiju je objavio na storyju.

Top Komentari

Woyzeck
Kakav je ovo komad budale... Decko je za psihijatriju. Da imas stalno potrebu da si okruzen ovako negativnim stvarima, da ti ovo privlaci paznju, iako si milioner, mozes sebi da priustis sve u zivotu, tebi psiha nesvjesno ide samo ka negativnim stvarima, time si privucen... Najezio sam se.
7 102
velez mo
BRAVO MAJSTORE SVAKA TI CAST,NEDUZNOJ DJECI RAHMET DUSI,MONSTRUMU DZEHENEM,NEZNAM KAKAV JE TO MONSTRUM DA TO URADI.
50 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi