Prvu pripremnu utakmicu Plemići će odigrati u Makarskoj s hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

NK Solin prvi protivnik Zrinjskog

HŠK Zrinjski otputovao na pripreme u Međugorje, poznati i prvi protivnici

Nogometaši HŠK Zrinjski jutros su se zaputili u svoju staru i provjerenu bazu u međugorski Sport Centar u kojem će se igrači i stručni stožer bh prvaka zadržati do četvrtka.

U prvoj fazi priprema u Međugorju Zrinjski neće odigravati pripremne utakmice. Odlazak u Makarsku koji je predviđen za 19. do 26.01 Plemićima će donijeti prvu utakmicu a ona će biti odigrana s hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

Poslije toga će Zrinjski nastupati na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli gdje će uz domaći GOŠK nastupati i druga momčad zagrebačkog Dinama te crnogorska Sutjeska iz Nikšića koja će braniti naslov pobjednika iz prošle sezone.

Kako SportSport.ba saznaje u Medulinu u koji će se ekipa zaputiti 31. siječnja Zrinjski će odigrati tri pripremne utakmice a prve protivnike Plemići će imati na medulinskom turniru gdje će odmjeriti snage s drugom ekipom hrvatskog prvoligaša NK Osijek i sa češkim drugoligašem SK Dynamom iz Čeških Budejovica. Treća utakmica na turniru bit će za plasman a do kraja boravka u Medulinu HŠK Zrinjski će odigrati pripremni meč i sa NK Istrom iz Pule.

Blažu Sliškoviću na pripremama su na raspolaganju svi nogometaši izuzev Semira Pezera koji se oporavlja od ozljede koljena. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.