Potvrdio novi šef struke

Bogičević ostaje u FK Željezničar, Plavi će pokušati vratiti Stanića

O. Lekić

Iskusni defanzivac Jadranko Bogičević potpisat će novi ugovor sa FK Željezničar.

Jadranku Bogičeviću ovih dana ističe ugovor sa Plavim s Grbavice, no on će i dalje nositi dres sarajevskog Željezničara.

Potvrdio je to na press konferenciji i novi šef struke Amar Osim, koji je dodao i da će FK Željezničar pokušati vratiti i Srđana Stanića.

"Bogičeviću ćemo još malo produžiti ugovor, a normalno je da ćemo Stanića pokušati vratiti jer mislimo da nam može pomoći", u svom prepoznatljivom stilu je istakao Osim.

Podsjetimo, iskusni defanzivac je pred kraj prvog dijela suspendovan i u posljednje četiri utakmice nije nastupao. U aktuelnoj sezoni za Plave je odigrao 13 utakmica, 9 u prvenstvu i 4 u Evropa ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.