Poznata dva protivnika FK Željezničar u Turskoj
U ponedjeljak će biti održana i press konferencija na kojoj će Amar Osim biti zvanično predstavljen kao šef stručnog štaba

Plavi sa Grbavice počinju sa pripremama

Poznata dva protivnika FK Željezničar u Turskoj

FK Željezničar u ponedjeljak počinje sa pripremama za drugi dio sezone Premijer lige BiH, a prozivka će biti obavljena u 12:00 sati na Grbavici.

Prvi dio priprema ekipa Željezničara će obaviti u Sarajevu, nakon čega će, 18. januara, otputovati u Međugorje.

U Međugorju će se Plavi zadržati do 30. januara, a kao što je SportSport.ba već ranije pisao, Željezničar će prvu provjeru imati upravo u Međugorju i to protiv ekipe Igmana iz Konjica, 26. januara. Tri dana kasnije Željezničar će odmjeriti snage i sa Tuzla Cityjem.

Ekipa i stručni štab Željezničara će potom otputovati u Antaliju na glavni dio priprema. Put u Tursku je zakazan za 1. februar, a tamo su zakazane dvije provjere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će Željezničar u Turskoj imati dvije utakmice i to protiv dva ukrajinska kluba - FC Vorskla Poltava i FC Oleksandriya. Susret sa Vorsklom je zakazan za sedmi februar, a meč sa Olekandriyom za 11. februar.

Treba dodati i da će u ponedjeljak pred prozivku (11:00h) bit održana press konferencija na kojoj će Amar Osim ozvaničiti saradnju sa Željezničarom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
-15
27 1
HAMIC
pitari sta se kur.... -15 pa -15 sve sto znate napisati je -15, stepen inteligencije vam je nula. evo i vama - 3 tutule ili slovima( minus TRI). Kad se poravnate onda ce te moci pisati u minusima,a to ce biti NIKAD
3 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi