Stiže iz Osijeka

Haris Hajradinović novi član Kasimpase · Zvanično

Samir Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Haris Hajradinović novi je član turskog kluba Kasimpasa. 

Klub iz Istanbula danas je zvanično potvrdio dolazak Hajradinovića iz Osijeka, a on je potpisao ugovor na tri i pol godine uz mogućnost produženja na još godinu dana.

Vezista je potpisao ugovor u prostorijama kluba, te će ovo prema svemu sudeći biti jedan od najvećih transfera koji je ikada ostvario član 1.HNL.

Podsjetimo, Hajradinović je u Osijek stigao iz Haugesunda, a nastupao je i za KAA Gent, Trencin, Inter Zaprešić, Olimpik i Željezničar, koji bi trebao dobiti određeni dio novca na osnovu Hajradinovićevog novog transfera.

Kasimpasa je trenutno četvrtoplasirana momčad Super lige Turske, te ima 29 osvojenih bodova kao i drugoplasirani Trabzonspor i treći Malatyaspor. Lider je Basaksehir sa 35 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.