Nakon Smajića i Hrvanovića

Igman doveo i Šivšića

Federalni prvoligaš Igman iz Konjica angažovao je danas još jedno pojačanje za drugi dio sezone u 1. ligi FBiH.

Konjičani su prvi dio sezone okončali na desetoj poziciji, koja im zasad osigurava sigurnu zonu i manje briga oko čuvanja prvoligaškog statusa, a kako isti ne bi došao u pitanje intenzivno se radi na jačanju igračkog kadra.

Nakon što su saradnju sa Igmanom dogovorili Irhan Smajić i Aldin Hrvanović, ovom klubu se iz Viteza priključio i 25-godišnji defanzivac Safet Šivšić koji je u prošlosti slovio za veliku nadu bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šivšić je ranije nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju naše zemlje, bio je i član zagrebačkog Dinama, ali svoj potencijal nije uspio ostvariti, pa je po završetku maksimirske epizode pretežno igrao po BiH.

Podsjećanja radi, Šivšić je pored Viteza ranije u BiH igrao za Slobodu, Čelik, Travnik i Olimpik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.