Nije se naigrao ove sezone

FK Sarajevo potvrdio: Hodžić poslan na posudbu u NK Čelik · Zvanično

Dušan Hodžić u drugom dijelu sezone će definitivno nositi dres Čelika!

Ovaj defanzivac se jesenas nije naigrao u dresu Sarajeva, a kako i u ostatku sezone ne bi bio više na tribinama nego na terenu, poslan je na šestomjesečnu posudbu u Čelik.

Da će Hodžić karijeru nastaviti u zeničkom klubu dalo se naslutiti još sinoć, kada je viđen na večeri s trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora, a dogovor između dvaju klubova sada je i zvanično postignut.

Hodžić će se priključiti Čeliku već danas u Sarajevu, odakle će se ekspedicija premijerligaša iz Zenice avionom zaputiti ka Antaliji, gdje će odraditi pripreme za nadolazeće izazove u Premijer ligi BiH.

Dvadesetpetogodišnji Hodžić u prvom dijelu sezone upisao je ukupno pet nastupa, te jednu asistenciju, a važeći ugovor sa Sarajevom ima do sredine 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.