Danas isplaćene plate

Fenan Salčinović: Atmosfera je bila narušena zbog neisplaćenih obaveza prema igračima

E. Čaušević

Fudbaleri zeničkog Čelika nastavit će pripreme za drugi dio sezone Premijer lige BiH u turskoj Antaliji.

Čelik je počeo prije nekoliko dana pripreme u Zenici, no veći dio će odraditi u Antaliji. Atmosfera nije bila baš na zavidnom nivou zbog toga što se nije znalo ko će sve putovati u Tursku. Pojedini igrači su bili nezadovoljni jer nisu dobili nekoliko plata, no čini se da je klub uspio izmiriti bar dio primanja.

Pred sami polazak iz Zenice kapiten ovog tima Fenan Salčinović izjavio je za SportSport.ba da je glavni cilj Čelika u drugom dijelu izboriti opstanak u društvu najboljih. Također, poručio je da shvata sve nezadovoljne igrače, jer oni žive od igranja fudbala.

"Prije svega bih počeo od trenažnog procesa. Nismo imali najbolje uslove, tereni nisu bili očišćeni. Znamo da su tamo dobri tereni i nadam se da ćemo se dobro spremiti da osiguramo glavni cilj, a to je opstana. Atmosfera je bila narušena u posljednje vrijeme zbog nekih neisplaćenih obaveza prema igračima. Znate kako to ide, igrači žive od ovoga i normalno da su nezadovoljni. Danas su plate isplaćene, nekima plate, nekima plata i nadam se da je većina zadovoljna. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i kažem osigurati opstanak što je glavni cilj", rekao je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Crknite dusmani.....VOLIM TE ČELIK
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi