Vratio se u Doboj kod Kaknja

Mladost potvrdila: Arežina novi/stari igrač kluba · Zvanično

Bh. premijerligaš Mladost Doboj Kakanj potvrdio je danas da se vezni igrač Filip Arežina vratio u klub.

Podsjetimo, radi se o fudbaleru koji je prije šest mjeseci otišao iz Mladosti na dvogodišnju posudbu u Željeznićar, ali se vrlo brzo vratio u staro jato.

Nakon što je raskinut ugovor o posudbi, Arežina je odlučio da se vrati u Mladost i jutros se pojavio na treningu, kao što je SportSport.ba već i pisao.

Mladost je to potvrdila preko zvanične Facebook stranice te je poručila da je Arežina novi/stari fudbaler kluba. On ima važeći ugovor do ljeta 2020. godine.

Inače, u prvom dijelu sezone je odigrao devet utakmica za Željezničar, od toga tri u pretkolima Evropske lige, a postigao je jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.