Filip Arežina se pojavio na treningu FK Mladost Doboj Kakanj

Napustio Želju nakon pola godine

Filip Arežina se pojavio na treningu FK Mladost Doboj Kakanj

E. Čaušević

Vezni fudbaler Filip Arežina nakon samo šest mjeseci napustio je FK Željezničar.

Arežina je u Želju stigao početkom ove sezone na posudbu iz Mladosti Doboj Kakanj, no nakon svega pola godine napustio je klub s Grbavice. Ovaj veznjak se nije previše naigrao u Želji, a proteklih mjeseci većinom je sjedio na tribinama.

Iako je posudba trebala trajati oko dvije godine na kraju je saradnja okončana na obostrano zadovoljstvo. Kako saznaje SportSport.ba Arežina će do kraja sezone vjerovatno igrati ponovo u dresu Mladosti.

Ovaj veznjak pojavio se jutros na treningu Mladosti i prema svemu sudeći u ovom timu će odigrati ostatak sezone. Naravno, to se može promijeniti ukoliko na adresu Mladosti do kraja zimskom prelaznog roka dođe ponuda koja će zadovoljiti ukuse Arežine i čelnika kluba iz Doboja kod Kaknja.

Crnomarković: Sa Osimom sam oko Arežine sve riješio za pet minuta

U bh. javnosti se pojavila informacija kako je Arežina zbog greške u administraciji Željezničara još uvijek fudbaler ovog kluba te da bi se trebao pojaviti na prozivci koja je zakazana za ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tragom tih informacija kontaktitrali smo Arežininog menadžera Peru Crnomarkovića koji je sasvim jasno govorio o statusu svog igrača.

"Mogu vam potvrditi da je sve rješeno. Razgovarao sam sa Amarom Osimom i za pet minuta smo riješili sve nesporazume. Filip je zvanično završio svoje u Željezničaru i sigurno se neće pojaviti na prozivci", rekao je Crnomarković za SportSport.ba.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Dobro došao u Mladost najbolji veznjak i šmeker u Premijer ligi BiH. Potrudi se igrati još bolje zbog dušmana.
0 4
MLADOST
E sad smo full
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi