Nekadašnja nada West Hama i bivši Sterlingov saigrač sutra potpisuje za Mladost DK

Matthias Fanimo stiže u BiH

Nekadašnja nada West Hama i bivši Sterlingov saigrač sutra potpisuje za Mladost DK

E. Škorić

Engleski internacionalac Matthias Fanimo (24) od sutra će postati član Mladosti iz Doboj Kaknja.

Ovaj vezni igrač, koji uglavnom igra po lijevoj strani, stiže kao slobodan igrač iz slovenačke Drave, a njegove kvalitete očito najbolje poznaje trener Mladosti Adnan Zildžović, koji je radio u Sloveniji prije dolaska u BiH.

Fanimo je u Sloveniju došao početkom prošle godine iz engleskog kluba Margate, a zanimljivo da je nekada igra za omladince West Hama.

U karijeri je još nastupao za engleske niželigaše Eeastleigh i Bisho's, kao i Tranmere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo kako će se snaći na premijerligaškim terenima, a ekipi Mladosti bi se odmah trebao priključiti. Očekuje se da sutra potpiše ugovor.

Još dodajmo da je ukupno sakupio 19 nastupa za mlađe selekcije engleske reprezentacije, te da je bio saigrač Raheemu Sterlingu u mlađim danima.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Tako je. Pokazite zenickoj gubi kako se igraci dovode. Svakako ste za njih Real iz Madrida ima 10 godina. Oni doveli izdrkotinu iz druge lige pa mastaju. Masta je dzaba kao sto im kaze onaj mazlum Batistuta.
13 23
K79
pravo pojačanje, samo da ne pobjegne poslije druge utakmice npr kad budu gostovali u Ugljeviku ?!
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi