Mešanović i suigrači će sutra odigrati prvu pripremnu utakmicu a na stadionu Rođeni protivnici mostarskom timu bit će nogometaši GOŠK-a iz Gabele.

Mladi talentirani lijevi bek Rođenih za SportSport.ba

Hamza Mešanović: Očekujem da nastavimo tamo gdje smo stali

Nogometaši mostarskog Veleža vrijedno odrađuju prvi dio priprema za nastavak sezone. Obzirom da su prvi počeli pripreme nekako je red i da prvi odigraju pripremnu utakmicu.

Sutra će Velež na svom stadionu u 13h dočekati Premijerligaša GOŠK iz Gabele u prvoj pripremnoj utakmici poslije čega će struka dobiti djelomični uvid o trenutnoj formi i stanju tima. Kako za SportSport.ba kaže mladi Hamza Mešanović, lijevi bek Veleža, pripreme protiču u odličnoj atmosferi i ekipa jedva čeka nastavak sezone.

"Pripreme teku dobro, već smo uhvatili radnu temperaturu" - govori talentirani Mešanović i nastavlja: - "zasada smo na jednom treningu dnevno, naizmjenično na terenu i teretani. Nismo još upali u onaj naporni dio priprema. Prvi smo krenuli s pripremama pa imamo vremena da se polako uvodimo u sve što nas očekuje"

"Što se tiče svoje forme zadovoljan sam, osjećam se dobro i nadam se da će to kako idu pripreme ići na još viši nivo. Do nastavka sezone proteći će još neko vrijeme i kada napokon počne mi imamo ambiciju biti još bolji nego u prvom dijelu" - govori za SportSport.ba momak koji je jedno vrijeme proveo i u češkim Teplicama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Na pripremama imamo nekoliko igrača na probi, bit će isprobani na ovih nekoliko prijateljskih utakmica pred odlazak u Tursku a u ime svih suigrača mogu reći da jedva čekamo i odlazak na taj dio priprema gdje će nas također čekati neke kvalitetne utakmice" - rekao je Hamza Mešanović pred prvu pripremnu utakmicu svog Veleža u 2019. godini u kojoj će FK Velež sutra u 13h na svom stadionu dočekati GOŠK iz Gabele. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.