Nogometaši HŠK Zrinjski jutros su krenuli put Makarske gdje će sutra odigrati prvu pripremnu utakmicu sa NK Solinom.

Branitelje naslova sutra čeka prvi test

HŠK Zrinjski otputovao u Makarsku

Nogometaši HŠK Zrinjski jutros su krenuli put Makarske gdje će tim odraditi drugi dio priprema. Plemići će u Makarskoj ostati tjedan dana gdje će sutra odigrati prvu pripremnu utakmicu sa NK Solinom hrvatskim drugoligašem.

Zdravstveni bilten ekipe se popravio, svi bolesni igrači ozdravili su i na raspolaganju su treneru Sliškoviću koji će na treninzima i utakmici imati sve igrače osim Pezera koji će raditi smanjenim intezitetom zbog oporavka od ozljede koljena.

HŠK Zrinjski će u Makarskoj ostati do memorijala Andrije Ankovića koji se tradicionalno igra u Gabeli svake godine i na kojem će osim našeg prvaka nastupiti i momčadi Sutjeske iz Nikšića, Dinama II te domaćina GOŠK-a.

Nakon turnira u Gabeli Zrinjsk će 31.01.otputovati u istarski Medulin gdje će nastupati na turniru gdje će ih čekati NK Osijek, Češke Budejovice, te utakmica za plasman dok je u planu još i utakmica s NK Istrom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.