HŠK Zrinjski otputovao na pripreme u Međugorje, poznati i prvi protivnici
Prvu pripremnu utakmicu Plemići će odigrati u Makarskoj s hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

NK Solin prvi protivnik Zrinjskog

HŠK Zrinjski otputovao na pripreme u Međugorje, poznati i prvi protivnici

Nogometaši HŠK Zrinjski jutros su se zaputili u svoju staru i provjerenu bazu u međugorski Sport Centar u kojem će se igrači i stručni stožer bh prvaka zadržati do četvrtka.

U prvoj fazi priprema u Međugorju Zrinjski neće odigravati pripremne utakmice. Odlazak u Makarsku koji je predviđen za 19. do 26.01 Plemićima će donijeti prvu utakmicu a ona će biti odigrana s hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

Poslije toga će Zrinjski nastupati na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli gdje će uz domaći GOŠK nastupati i druga momčad zagrebačkog Dinama te crnogorska Sutjeska iz Nikšića koja će braniti naslov pobjednika iz prošle sezone.

Kako SportSport.ba saznaje u Medulinu u koji će se ekipa zaputiti 31. siječnja Zrinjski će odigrati tri pripremne utakmice a prve protivnike Plemići će imati na medulinskom turniru gdje će odmjeriti snage s drugom ekipom hrvatskog prvoligaša NK Osijek i sa češkim drugoligašem SK Dynamom iz Čeških Budejovica. Treća utakmica na turniru bit će za plasman a do kraja boravka u Medulinu HŠK Zrinjski će odigrati pripremni meč i sa NK Istrom iz Pule.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Blažu Sliškoviću na pripremama su na raspolaganju svi nogometaši izuzev Semira Pezera koji se oporavlja od ozljede koljena. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi