Golman stiže iz Žarkova

Slaviša Bogdanović novo pojačanje FK Velež · Saznajemo

Endin Čaušević

FK Velež nedavno je počeo pripreme za drugi dio sezone Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Rođeni nisu puno mijenjali igrački kadar ove zime i žele s provjerenim snagama do titule i povratka u elitni rang bh. fudbala. Velež je prvi startao s pripremama od prvoligaša, a već su odigrali jednu pripremnu utakmicu prije nekoliko dana protiv GOŠK-a.

Mostarski klub je odlučio dovesti konkurenciju na golmanskoj poziciji iskusnom Adnanu Bobiću. Naime, konkurenciju među stativama će pojačati Slaviša Bogdanović koji je prethodnih godina uspješno branio u Srbiji.

Bogdanović je ponikao u trebinjskom Leotaru, a nakon toga igrao je za Rad, Spartak, Smederevo, Radnik... Ovaj 25-godišnji golman prvi dio sezone brani je za Žarkovo i odigrao je 13 utakmica za ovaj srbijanski klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.