Prva provjera: Velež sutra protiv GOŠK-a

Rahimić će dati šansu svim igračima

Prva provjera: Velež sutra protiv GOŠK-a

Velež će sutra na pomoćnom terenu stadiona Rođeni odigrati prvu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio sezone.

Mostarci će s početkom u 13:00 sati ugostiti GOŠK iz Gabele koji se takmiči u elitnom rangu bh. nogometa, a prema najavama trenera Ibre Rahimića, svi igrači će dobiti priliku da pokažu koliko mogu.

"Važno nam je da krenemo igrati utakmice, da vidimo koliko smo zadržali formu, ali moram priznati da to dosta dobro izgleda po treninzima. U dogovoru s trenerom GOŠK-a odlučit ćemo da li ćemo sutra igrati tri poluvremena po 35 ili dva po 45 minuta", kaže Rahimić.

Među onima koji će sutra zaigrati je i Brazilac Uira de Oliveira Marques, koji je prije nekoliko dana potpisao za mostarski klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pregovarali smo s nekoliko štopera, ali ni sa jednim našli zajednički jezik. U međuvremenu sam dobio neke videozapise iz Brazila od Marquesa, procijenio sam da dečko zna igrati, da je dobar u skok igri, pa smo potom i odlučili da ga dovedemo. Za njegova je ovo velika promjena, vjerujem da će se adaptirati na pravi način i pokazati ujedno kao pojačanje."

Iz Veleža su ranije saopštili kako je u planu da se do odlaska u Tursku na pripreme odigraju još utakmice sa Sarajevom, Igmanom i Mladosti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zenicaaa
Naprijed gošk
1 9
franjo25z
Divi kuduza samo usi ostale
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi