Hamza Mešanović: Očekujem da nastavimo tamo gdje smo stali
Mešanović i suigrači će sutra odigrati prvu pripremnu utakmicu a na stadionu Rođeni protivnici mostarskom timu bit će nogometaši GOŠK-a iz Gabele.

Mladi talentirani lijevi bek Rođenih za SportSport.ba

Hamza Mešanović: Očekujem da nastavimo tamo gdje smo stali

Nogometaši mostarskog Veleža vrijedno odrađuju prvi dio priprema za nastavak sezone. Obzirom da su prvi počeli pripreme nekako je red i da prvi odigraju pripremnu utakmicu.

Sutra će Velež na svom stadionu u 13h dočekati Premijerligaša GOŠK iz Gabele u prvoj pripremnoj utakmici poslije čega će struka dobiti djelomični uvid o trenutnoj formi i stanju tima. Kako za SportSport.ba kaže mladi Hamza Mešanović, lijevi bek Veleža, pripreme protiču u odličnoj atmosferi i ekipa jedva čeka nastavak sezone.

"Pripreme teku dobro, već smo uhvatili radnu temperaturu" - govori talentirani Mešanović i nastavlja: - "zasada smo na jednom treningu dnevno, naizmjenično na terenu i teretani. Nismo još upali u onaj naporni dio priprema. Prvi smo krenuli s pripremama pa imamo vremena da se polako uvodimo u sve što nas očekuje"

"Što se tiče svoje forme zadovoljan sam, osjećam se dobro i nadam se da će to kako idu pripreme ići na još viši nivo. Do nastavka sezone proteći će još neko vrijeme i kada napokon počne mi imamo ambiciju biti još bolji nego u prvom dijelu" - govori za SportSport.ba momak koji je jedno vrijeme proveo i u češkim Teplicama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Na pripremama imamo nekoliko igrača na probi, bit će isprobani na ovih nekoliko prijateljskih utakmica pred odlazak u Tursku a u ime svih suigrača mogu reći da jedva čekamo i odlazak na taj dio priprema gdje će nas također čekati neke kvalitetne utakmice" - rekao je Hamza Mešanović pred prvu pripremnu utakmicu svog Veleža u 2019. godini u kojoj će FK Velež sutra u 13h na svom stadionu dočekati GOŠK iz Gabele. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StoneIsland
U drugom dijelu još jače !!!
3 0
Zvatic
Tako je sine Velezov.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi