McTominay produžio ugovor

McTominay produžio ugovor, Solskjaer presretan

Edmir Škorić

Manchester United je u seriji od sedam pobjeda s novim privremenim trenerom Ole Gunnarom Solskjaerom.

Osim što United ostvaruje dobre rezultate, uprava kluba i trener Solskajer rade na stvaranju ekipe za budućnost. Bit će sasvim sigurno prinova u narednom periodu, ako ništa na ljeto, ali važno je zadržati i neke talentovane igrače.

Tako je danas klub saopštio kako je mladi Škot Soctt McTominay potpisao produženje ugovora do 2023. godine s opcijom na još godinu dana.

"United je bio u mom životu od samog početka, od pete sam godine u klubu i ne mogu da dočekam da nastasvim svoj napredak u ovako velikom klubu", kazao je McTominay.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oduševljen zbog potpisao ugovora je Solskjaer.

"Oduševljen sam što je potpisao novi ugovor, ima svijetlu budućnost, konstantno se poboljšava i jako je inteligentan veznjak", zaključio je Norvežanin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti