Pripremna utakmica

Sloboda uvjerljiva protiv Igmana

Fudbaleri Slobode na terenu s plastičnom travom u Mostaru odigrali su pripremni meč protiv Igmana.

Nakon poraza protiv Željezničara, izabranici Zlatana Nalića su u meču protiv federalnog prvoligaša bez većih problema slavili s uvjerljivih 4:0, a pitanje pobjednika praktički je bilo riješeno već u prvom dijelu.

Na odmor se otišlo pri rezultatu 2:0, a prvi pogodak bio je djelo Livančića kojem je asistirao Zukić, da bi potom isti igrač na asistenciju Beganovića u nastavku utakmice postigao i gol, te udvostručio vodstvo.

Kvalitet crveno-crnih bio je vidljiv i u nastavku, pa su u finišu pala još dva pogotka. U 80. minuti s bijele tačke je prednost povisio Salihović, a nekoliko minuta kasnije mrežu pogađa i Omerović na asistenciju Musića za, ispostavit će se, konačnih 4:0.

Ovaj trijumf od strane igrača ujedno predstavlja i prigodan poklon za trenera Zlatana Nalića koji danas slavi 50. rođendan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.