Prva tri kola drugog dijela sezone donose 11 direktnih TV prenosa

Uskoro se nastavlja Premijer liga BiH

Prva tri kola drugog dijela sezone donose 11 direktnih TV prenosa

Ljubitelji fudbala širom Bosne i Hercegovine sa nestrpljenjem iščekuju početak drugog dijela sezone u Premijer ligi. 

To će se desiti 23. februara kada će na rasporedu biti četiri utakmice 20. kola od kojih će dvije biti u programu Moje TV i to susreti Čelik - Sloboda i Tuzla City - Sarajevo. Sutradan ćemo na Mojoj TV imati priliku da gledamo meč Radnik - Željezničar, a na BHT1 hercegovački derbi Široki Brijeg - Zrinjski.

Naredno 21. kolo koje se igra 2. i 3. marta donosi nam također nekoliko vrlo zanimljivih mečeva. Drugog dana marta mjeseca ćemo na Mojoj TV moći gledati susrete Tuzla City - Čelik i Sarajevo - Krupa, dok ćemo sutradan na istoj platformi gledati meč Željezničar - Mladost, dok će BHT1 prenositi susret GOŠK - Sloboda.

Također, izašli su rasporedi i za 23. kolo koje će biti igrano 9. i 10. marta, a tada ćemo gledati tri utakmice u direktnom prenosu. Sve počinje 9. marta kada ćemo na Mojoj TV gledati meč Sloboda - Željezničar, a na BHT1 Mladost - Zrinjski. Sutradan ćemo u direktom prenosu gledati susret Široki Brijeg - Sarajevo i to na Mojoj TV.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stanley
Zenica smrdi i mali Čelik će se ugasiti
8 1
Edin Merlin
Usrana BHT1 televizija prenosi ustaške utakmice najebem vam se majke svima sa usrane BHT1 televizije !!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi