Zvonić će i naredni period svoje karijere provesti u svom Veležu

Kapetan Rođenih produžio ugovor s FK Velež

Denis Zvonić još tri i pol godine u Veležu

Denis Zvonić, Veležovo dijete i dugogodišnji igrač mostarskih Rođenih danas je potpisao produženje ugovora na iduće tri i pol godine.

Ovaj 26-godišnjak je skoro svoju cijelu karijeru proveo u Veležu izuzev epizode u gradačačkoj Zvijezdi u sezoni 2016/2017. Elmir Kuduzović je od početka ove sezone nosio kapetansku traku no  pred početak priprema za drugi dio sezone stručni stožer Veleža na čelu s Ibrom Rahimićem odlučio je traku vratiti Zvoniću koji je i u prošlosti nosio kapetansku vrpcu Rođenih.

FK Velež je prvi startao s pripremama za novu polusezonu, odigrao je već dvije pripremne utakmice s premijerligašima GOŠK-om i Mladosti DK a danas će u 14h na pomoćnom terenu stadiona Rođeni Velež odigrati i treći susret i to protiv FK Sarajeva koje se priprema u Ljubuškom. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.