Slaviša Bogdanović novo pojačanje FK Velež

Golman stiže iz Žarkova

Slaviša Bogdanović novo pojačanje FK Velež · Saznajemo

E. Čaušević

FK Velež nedavno je počeo pripreme za drugi dio sezone Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Rođeni nisu puno mijenjali igrački kadar ove zime i žele s provjerenim snagama do titule i povratka u elitni rang bh. fudbala. Velež je prvi startao s pripremama od prvoligaša, a već su odigrali jednu pripremnu utakmicu prije nekoliko dana protiv GOŠK-a.

Mostarski klub je odlučio dovesti konkurenciju na golmanskoj poziciji iskusnom Adnanu Bobiću. Naime, konkurenciju među stativama će pojačati Slaviša Bogdanović koji je prethodnih godina uspješno branio u Srbiji.

Bogdanović je ponikao u trebinjskom Leotaru, a nakon toga igrao je za Rad, Spartak, Smederevo, Radnik... Ovaj 25-godišnji golman prvi dio sezone brani je za Žarkovo i odigrao je 13 utakmica za ovaj srbijanski klub.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
GDJE SU SASTAVI EKIPA!!! SUDIJE?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi