Mladost u sjajnom meču savladala Velež
Unatoč gotovo nemogućim uvjetima za igru nogometaši Veleža i Mladosti odigrali su sjajnu utakmicu na pomoćnom terenu stadiona Rođeni.

Prijateljski susret

Mladost u sjajnom meču savladala Velež

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja porazili su danas u Vrapčićima Velež sa 4:3 u prijateljskom susretu.

Meč je odigran u vrlo lošim vremenskim uslovima, ali to nije spriječilo igrače obje ekipe da prikažu sjajne partije.

Na samom početku meča redale su se šanse pred oba gola, a igralo se također i vrlo oštro. Ipak, na prvi gol se čekalo sve do 40. minute kada je Mladost povela, a strijelac je bio Guzina. Ipak, samo dvije minute kasnije domaći dolaze do izjednačenja i to preko Fajića koji je bio siguran sa bijele tačke. Na samom kraju prvog dijela Mladost ponovo dolazi do gola i to preko Atajića. To je bio i konačan rezultat prvog dijela.

U nastavku meča smo vidjeli nekoliko zaista lijepih poteza i dobrog fudbala, a sve je počelo u 62. minuti kada je Mladost povela sa 3:1 preko Sadikovića koji je pogodio također s bijele tačke. Samo sedam minuta kasnije Behram pogađa iz slobodnjaka sa 17 metara za smanjenje prednosti gostiju, a isti igrač nekih 10-ak minuta kasnije donosi izjednačenje svom timu.

Ipak, Mladost je bila ta koja je zadala konačan rezultat na ovom susretu i to preko Hrustanovića koji je pogodio pred sami kraj meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski susret:

Velež - Mladost 3:4

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Čestitke za prijateljski klub Velež, imate vrlo dobru ekipu i nije iznenađenje da ste prvi na tabeli. Također, svaka čast ekipi "UG Mostarski Rođeni", koja nam je omogučila stream. Vidimo se sljedeće sezone aBd.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi