Martial ima manje od šest mjeseci ugovora u Unitedu, ali Manchester ima pravo da produži njegov ugovor na još godinu dana.

Francuz mijenja sredinu?

Sevilla ne odustaje od dovođenja Martiala

Esmer Oštraković

Čelnici Seville spremni su u januarskom prelaznom roku pokušati u svoj tim dovesti napadača Manchester Uniteda, Anthonyja Martiala.

Pokušala je Sevilla još prošlog ljeta iskoristiti loš odnos Martiala i Mourinha, te nagovoriti Francuza da napravi transfer u njihovu ekipu.

Ipak, nakon odlaska Mourinha, predpostavljalo se da će Martial produžiti vijernost Unitedu, ali ni trener Seville ne odustaje od pokušaja da ovog sjajnog napadača dovedu u svoju ekipu.

Prema navodima ESPN-a, Sevilla u Martialu vidi zamjenu za Alvara Moratu koji se je ispred Seville odabrao prelazak u Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martial ima manje od šest mjeseci ugovora u Unitedu, ali Manchester ima pravo da produži njegov ugovor na još godinu dana.

Nakon dolaska Solskjaera, Martial je imao jako dobru minutažu u Manchester Unitedu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.