Foto: Twitter/Juventus

Treći put oblači dres Juventusa

Martin Caceres stigao na ljekarske preglede

Martin Caceres je stigao u Torino gdje će obaviti ljekarske preglede prije nego što finalizira svoj transfer iz Lazija u Juventus.

Ovo će biti treći put da 31-godišnji Urugvajac stiže u Juventus, klub čije je boje već branio kao posuđen igrač Barce u sezoni 2009/2010, te od januara 2012. do jula 2016. godine.

Nakon obavljenih pregleda u "J-Medical" centru, Caceres će potpisati novi ugovor sa Juventusom, u koji stiže kao zamjena za Medhija Benatiju. Inače, Benatia bi uskoro trebao potpisati za katarski Al-Duhail.

Inače, Lazio nije računao na Martina Caceresa ove sezone, a on se povezivao i sa Bolognom, Parmom i klubovima u Japanu prije nego što je stigla ponuda Juventusa.

Vjeruje se da će Juventus Laziju isplatiti 600.000 eura na ime obeštećeja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.