Trener Zvijezde 09 nakon prve provjere

Nestorović: Utakmica protiv Slobode je pokazala mnogo toga

Zvijezda 09 danas je u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrala prvu kontrolnu utakmicu.

Protivnik bh. premijerligašu bila je Sloboda iz Užica, a Nestorovićevi izabranici su se na kraju pokazali kao kvalitetniji tim i slavili s uvjerljivih 5:2.

Nestorović, očekivano, po završetku utakmice nije skrivao zadovoljstvo.

"Uslovi za igru bili su teški, ali na vještačkoj podlozi i jedni i drugi su dali maksimum u ovoj fazi priprema. Teške su noge, vidljivo je. Ovaj meč je pokazao mnogo toga, bilo je tu i dobrih i loših stvari, na kojima ćemo kako pripreme budu odmicale sve više i više raditi", rekao je Nestorović, pa potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači su dobili šansu, želio sam vidjeti koliko ko može u ovom trenutku. Zadovoljan sam kako su igrači trčali i kako su se taktički pomjerali, a svježina će doći onda kada nam bude najpotrebnija. Rezultat je možda previsok, ali jednostavno u drugom dijelu si se razigrali igrači obje ekipe. Mojim momcima čestitam na dobroj igri i zalaganju. Nastavljamo dalje sa radom, sa treninzima, sve teče po planu. Nadamo se najbolje...", istakao je trener Zvijezde 09.

Podsjetimo, prvi dio sezone Zvijezda 09 je okončala na osmoj poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.