Raspucana Zvijezda 09 savladala Slobodu iz Užica
Foto: FK Zvijezda 09

Prva pripremna utakmica

Raspucana Zvijezda 09 savladala Slobodu iz Užica

Prvu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio sezone Zvijezda 09 odigrala je danas protiv Slobode iz Užica.

Ekipa Zvijezde 09 je odigrala kvalitetan meč i jako efikasno završila isti, obzirom da je nakon 90 minuta igre bilo 5:2 u korist trenutno osmoplasiranog bh. premijerligaša.

Za Zvijezdu 09 redom su pogađali Filipović, Anđušić, Govedarica, Stjepanović i Mahmutović, dok su se na drugoj strani u strijelce upisali Lazović i Molerović.

Kompletan prvi dio priprema Zvijezda 09 će odraditi u Etno selu Stanišići, nakon čega je planiran put u Sloveniju, gdje će ekipa u razdoblju od 5. do 12. februara odigrati i dvije prijateljske utakmice.

Generalka proba pred start prvenstva zakazana je za 16. februar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi