Vranešević dobio posao u FK Zvijezda 09

Nekadašnji igrač Jedinstva, Slobode...

Vranešević dobio posao u FK Zvijezda 09

U Zvijezdi 09 se osim na slaganju igračke križaljke radi i na poboljšanju omladinskog pogona.

Tako će brigu o kadetskoj selekciji ovog premijerligaša u narednom periodu voditi 38-godišnji Duško Vranešević, koji je odnedavno u trenerskim vodama, a posljednji angažman je imao u 'regionalcu' iz Republike Srpske Partizanu iz Kostajnice.

"Zahvaljujem se predsjedniku kluba na ukazanom povjerenju i što mi je omogućio da dođem u jednu ovako organizovanu sredinu. Zatekao sam organizovanu grupu djece s kojom treba da se dobro radi i da napravimo što bolji rezultat. Imamo vrhunske uslove za rad i nadam se da ćemo što bolje predstaviti Zvijezdu 09 u BiH, ali i van granica ove zemlje", kazao je Vranešević.

Iz Zvijezde su saopštili kako je Vranešević potpisao ugovor do kraja sezone, a putem zvanične stranice poželjeli su mu sreći, da napravi vrhunske rezultate sa kadetskom selekcijom. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vranešević je svojevremeno noseći dresove Jedinstva, Slobode, Laktaša, Leotara i Rudar Prijedora igrao i na premijerligaškim terenima, a okušao se još u Litvaniji, Mađarskoj i Sloveniji.

Top Komentari

TOTTI10
Kako je samo ozbiiljan klub ova Zvijezda09, angazovanjem ovakvog strucnjaka sigurno su napravili pun pogodak...on moze mnogo da poboljsa kadete Zvijezde09:-)! Neko koje vodio ozbiljne klubove sigurno da zasluzuju ovo mjesto...:-):-):-)!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi