Zvijezda 09 ubjedljiva protiv Drine iz Zvornika

Darko Nestorović: Zadovoljan sam igrom i zalaganjem

Samir Mlaćo

FK Zvijezda je nastavila sa odigravanjem prijateljskih utakmica ove zime, a jučer su izabranici Darka Nestorovića upisali pobjedu protiv Drine iz Zvornika.

Bilo je 4:0 za bh. premijerligaša, a Nestorović je bio zadovoljan nakon meča.

"Mnogo bolji su uslovi nego protiv Slobode iz Užica.Igrači su kvalitetnije ušli u meč i mogu da budem zadovoljan sa igrom i odnosom. Drina je tek krenula sa pripremama i pružili su koliko mogu u ovom momentu. Evidentno je bilo da nemaju snage u drugom poluvremenu Ono što me raduje da naši juniori dobro rade i kvalitetno igraju, te im je igranje za prvi tim nagrada", kazao je Nestorović, te dodao.

"Već 6. februara igramo sa Arsenalom iz Tivta. Nastavljamo sa radom kako smo i zacrtali, te se nadamo da će i protiv Crnogoraca provjera biti kvalitetna. Nismo opterećeni rezultatom, koliko da dobro odradimo ono što trebamo i spremni uđemo u drugi dio prvenstva".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.