Nestorović: Utakmica protiv Slobode je pokazala mnogo toga

Trener Zvijezde 09 nakon prve provjere

Nestorović: Utakmica protiv Slobode je pokazala mnogo toga

Zvijezda 09 danas je u sklopu priprema za proljetni dio sezone odigrala prvu kontrolnu utakmicu.

Protivnik bh. premijerligašu bila je Sloboda iz Užica, a Nestorovićevi izabranici su se na kraju pokazali kao kvalitetniji tim i slavili s uvjerljivih 5:2.

Nestorović, očekivano, po završetku utakmice nije skrivao zadovoljstvo.

"Uslovi za igru bili su teški, ali na vještačkoj podlozi i jedni i drugi su dali maksimum u ovoj fazi priprema. Teške su noge, vidljivo je. Ovaj meč je pokazao mnogo toga, bilo je tu i dobrih i loših stvari, na kojima ćemo kako pripreme budu odmicale sve više i više raditi", rekao je Nestorović, pa potom nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači su dobili šansu, želio sam vidjeti koliko ko može u ovom trenutku. Zadovoljan sam kako su igrači trčali i kako su se taktički pomjerali, a svježina će doći onda kada nam bude najpotrebnija. Rezultat je možda previsok, ali jednostavno u drugom dijelu si se razigrali igrači obje ekipe. Mojim momcima čestitam na dobroj igri i zalaganju. Nastavljamo dalje sa radom, sa treninzima, sve teče po planu. Nadamo se najbolje...", istakao je trener Zvijezde 09.

Podsjetimo, prvi dio sezone Zvijezda 09 je okončala na osmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi