Sigurno da će u Prvoj ligi FBiH imati priliku za mnogo većom minutažom

Novom timu se priključuju u petak

Dvojac iz FK Željezničar na posudbi u FK Igman Konjic

Samir Mlaćo

Ekspedicija FK Željezničar sutra će krenuti put Antalije gdje će obaviti završni dio priprema pred nastavak sezone iz Premijer lige BiH.

Naime, Plavi će u Antaliji odigrati i par prijateljskih utakmica, a danas će biti poznat i konačan spisak putnika.

Sigurno je da će spisak biti skraćen u odnosu na one koji su radili sa ekipom u Međugorju. Aldin Ćeman i Aldin Šehić će u petak umjesto u Tursku put Igmana iz Konjića gdje će narednih pola godine boraviti na posudbi.

Ćeman nije dobio priliku u dresu Plavih pored Vedrana Kjosevskog i Irfana Fejzića, dok je Aldin Šehić šansu dobio tek u revanš susretu protiv kiparskog Apollona.

Treba istaći da je u prvom dijelu sezone na posudbi u redovima Igmana iz Željezničara boravio Denis Žerić koji se ove zime vratio na Grbavicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.