Bogičević i Stanić potpisali ugovore sa FK Željezničar

Novosti s Grbavice

Bogičević i Stanić potpisali ugovore sa FK Željezničar

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara finalni dio priprema će odraditi u Antaliji gdje ekipu s Grbavice očekuje i nekoliko prijateljskih utakmica.

Željezničar je prethodnih desetak dana boravio u Međugorju gdje je odrađen prvi dio priprema za proljetni dio sezone. Novi trener ovog tima Amar Osim imao je priliku da na djelu vidi igrače ovog tima, te nekoliko fudbalera koji su tu na probi.

Veoma brzo trebao bi se znati spisak fudbalera koji će putovati u Antaliju na finalni dio priprema. U avionu će sigurno biti iskusni Jadranko Bogičević koji je potpisao novi ugovor s Plavima što se već znalo od prvog dana, te nije bilo nikakvih nedoumica oko toga. Bogičević je saradnju s Željom produžio na još godinu dana.

Isto važi i za Srđana Stanića koji se vraća u Željezničar. Stanić je od prvog dana priprema s ekipom Želje, a danas je ozvaničen njegov povratak potpisom ugovora. Stanić je sa klubom s Grbavice potpisao saradnju do ljeta 2020. godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Titotejebo
Pa ja vam ne želim toliko loše koliko vam se dešava. Ko da vas je neko proklinjao dan noć. Bogami da sam sjedio i maštao na šta klub da vam spadne bolje bi vam bilo nego sad
5 1
vanja8
Jesu li ova dvojica iz Željine Akademije...?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi