Pecelj iza sebe ima uspješnu polusezonu u Gradačcu, a na Bilino polje stiže kao zamjena za Bevaba koji je otišao u Tuzla City

Zatvorit će poziciju lijevog bočnog

Ljubiša Pecelj sutra potpisuje za NK Čelik · Saznajemo

Nogometaši Čelika privode kraju pripreme u turskoj Antaliji. Zeničani će danas odigrati posljednju utakmicu protiv kosovskog Drita, a za subotu je planiran povratak u Zenicu, gdje će biti odrađen i završni dio priprema uoči nastavka sezone u Premijer ligi.

Prelazni rok na Bilinom polju još nije završen, a kako saznaje SportSport.ba crno-crveni sutra će biti i zvanično jači za još jednog igrača. Riječ je o 25-godišnjem lijevom beku Ljubiši Pecelju, koji u Zenicu dolazi iz Zvijezde Gradačac.

Ovaj lijevi bek će nadomjestiti odlazak Dine Bevaba u Tuzla City, tako šef struke Adnan Örnek ima brigu manje kada je u pitanju sastav za proljetni dio sezone. Zeničanima je svakako prijeko potreban još jedan stoper, jer trenutno u rosteru imaju samo Luku Miletića i Vedrana Vrhovca.

Iako je velika želja navijača bio povratak bivšeg kapitena Kenana Horića u matični klub, od toga neće biti ništa, budući da je ovaj defanzivac već dogovorio uslove s Mladosti i ne želi da pregazi obećanu riječ, koju je dao predsjedniku Mladosti, a Čelik se tek danas uključio u borbu za ovog sjajnog stopera. Tako će Zeničani morati hitno pronaći rješenje na stoperskoj poziciji, jer će im iti sigurno potreban još jedan kvalitetan defanzivac.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.