NK Čelik poražen od Šahtara na pripremama u Antaliji
Čelik je već neko vrijeme u Antaliji i odigrao je nekoliko mečeva, no nije se posebno proslavio barem kada su rezultati istih u pitanju

Šahtar Karagandy slavio s 2:0

NK Čelik poražen od Šahtara na pripremama u Antaliji

Edmir Škorić

Nogometaši Čelika danas su poraženi od Šahtar Karagandyja u Antaliji rezultatom 2:0.

Zeničani su već neko vrijeme u turskoj Antaliji gdje odrađuju glavni dio priprema, a odigrali su i nekoliko utakmica. Posljednja je odigrana danas, protiv Šahtar Karagadnyja, koji je s 2:0 bio bolji od bh. ekipe.

Prvo poluvrijeme duela je završeno bez pogodaka, a Čelik je imao tri dobre šanse preko Jurine, Vrhovca i Dedića, dok su Kazahstanci imali jednu dobru šansu i pogodili su stativu.

Ravnopravno se igralo do 84. minute, kada su napravljne sve izmjene, a Čelikov drugi tim je primio dva gola u posljednjih pet minuta susreta.

Za Čelik su danas startali Volotiner, Livaja, Hodžić, Vrhovac, Miletić, Jamak, Dedić, Jurina, Dilaver, Fenan Salčinović i Okić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još su igrali Rizvanović, Marković, Čubara, Vardo, Blažević, Grahovac, Alispahić i Lelić te Okoli.

U ranijim utakmicama drugi tim Čelika poražen je od Spartaka, dok je ranije savladan makedonski Shkupi, a također je Čelik igrao s ruskom drugoligašem gdje je poražen.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Bice bolje,..jebi ga.
1 1
Arnel925
Iznenadio sam se
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi