"Vježbaj pi**a ti..."

Od Lovrena tražio 20 hiljada eura da kupi Audi A4, a odgovor Hrvata je urnebesan

Edmir Škorić

Hrvatski stoper Dejan Lovren javno je objavio jednu neprikladnu poruku koju je dobio u inbox na Instagramu.

Lovrenu je jedan navijač poslao poruku u kojoj mu je tražio 20.000 eura kako bi si kupio Audi A4...

"Dejane, da nemaš viška 20 tisuća eura da si kupim kakav Audi A4 2.0. 2015-2016. godište. Aj svega ti razmisli. Tebi to ne znači ništa, a ja moram raditi tri godine da uštedim te pare"; napisao je navijač Ivan, a Lovren je nakon toga odgovorio:

"I zbog ovakvih je naše društvo poludjelo. Kako bi rekao legendarni deda: 'Vježbaj, pi*ka ti materina.' Bože, koliko lijenih ljudi ima na ovom svijetu."

Ovo nije prvi put da Lovren dobija slične poruke na društvenoj mreži, a Hrvat je posljednje vrijeme često kritikovan zbog ne baš sjajnih partija u dresu Liverpoola s kojim se bori za naslov u Engleskoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.