Bit će veilko pojačanje za Topnike

Denis Suarez jednim potezom oduševio sve na treningu Arsenala

Endin Čaušević

Španski fudbaler Denis Suarez napustio je Barcelonu i do kraja sezone će igrati na posudbi u Arsenalu.

Suarez je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor s Barcelonom, a potom ga je katalonski klub poslao na posudbu. Ovaj veznjak će u dresu Arsenala igrati na kraju sezone i londonski klub će imati mogućnost da otkupi njegov ugovor na ljeto.

Španac bi u dresu Topnika trebao debitovati već sutra u velikom derbiju protiv Manchester Cityja. Suarez se ekipi priključio prije dva dana, a na jučerašnjem treningu već je oduševio nove saigrače.

Suarez je postigao sjajan gol koji je postao hit među navijačima Arsenala koji su oduševljeni njegovim dolaskom. Međutim, trening je jedno, a utakmica skroz nešto drugo, te je jasno da je pred Suarezom tek dokazivanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti