Prvu utakmicu u Medulinu Zrinjski će odigrati s premijerligaškim rivalom NK GOŠK-om.

Umjesto s Češkim Budejovicama Plemići će igrati s GOŠK-om iz Gabele

HŠK Zrinjski: Promjene u rasporedu pripremnih utakmica

Momčad HŠK Zrinjskog odrađuje treći dan priprema u istarskom gradiću Medulinu gdje se priprema za nastavak natjecanja u Premijer ligi Bose i Hercegovine. 

Momčad bh prvaka od sutra će nastupiti na turniru "Medulin Cup" na kojem će se natjecati nekoliko momčadi koje pripreme kao i Zrinjski odrađuju u Istri. Zrinjski je sutra u 11 h trebao igrati utakmicu s drugom momčadi hrvatskog prvoligaša NK Osijek, te potom s češkim drugoligašem Budejovicama. 

No jučer je došlo do promjena u planu odigravanja utakmica. Plemići će sutra umjesto s NK Osijek odigrati utakmicu protiv GOŠK-a iz Gabele u istom terminu u 11h ujutro dok će u četvrtak odmjeriti snage s Osijekom.

U Medulinu će HŠK Zrinjski odigrati još utakmicu za plasman na turniru te s još jednim hrvatskim prvoligašem NK Istrom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.