HŠK Zrinjski: Odrađeni prvi treninzi u Medulinu
Plemići su trenirali na terenu s umjetnom travom po kiši koja je skoro cijeli dan padala u Medulinu.

U nedjelju u 11h prva utakmica protiv druge momčadi NK Osijek

HŠK Zrinjski: Odrađeni prvi treninzi u Medulinu

Nogometaši i stručni stožer HŠK Zrinjskog sinoć su stigli u Medulin gdje će ostati u narednih 2 tjedna i kako je rekao Blaž Slišković raditi na taktičkom dijelu priprema za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas su Plemići odradili prve treninge unatoč lošem i kišnom vremenu  na terenima s umjetnom travom Agencije Arena. Jutarnji trening nogometaši su odradili u teretani koja se nalazi u sklopu hotela u kojem su smješteni dok je popodnevni dio bio rezerviran za taktički dio treninga.

HŠK Zrinjski prvu utakmicu na Medulin Cupu odigrat će u nedjelju u 11h ujutro protiv druge momčadi hrvatskog prvoligaša NK Osijek dok će drugi susret igrati protiv češkog drugoligaša Čeških Budejovica. 

U Medulinu će bh prvaci odigrati mimo turnira i pripremni susret s još jednim hrvatskim prvoligašem, NK Istrom iz Pule.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi