Zeničani su zbog jakog vjetra imali dosta poteškoća sa slijetanjem na sarajevski aerodrom, ali na kraju sve se dobro završilo, te je ekspedicija Zeničana uspješno sletjela u Sarajevo

Jak vjetar stvarao velike probleme

Ekspedicija NK Čelik uz dosta problema sletjela na sarajevski aerodrom

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su stigli i Turske, gdje su boravili 16 dana. Zeničanima je kako su u klub ušli "investitori" iz Turske, Antalija postala stalna baza.

Zeničani su u povratku imali dosta problema s letom, tako da su jedva i sletjeli na aerodrom u Sarajevu. Ekspediciji Čelika nije bilo ugodno letjeti prema Sarajevu, a posebno je bilo nezgodno slijetanje jer je danas gotovo u cijeloj BiH veoma jak vjetar, ipak na kraju sve se dobro završilo i crno-crveni su uspjeli sletjeti u Sarajevo.

Šef struke Adnan Örnek igračima je dao slobodno do utorka, kada se u Zenici nastavljaju priprema za početak Premijer lige. U utorak će na treningu biti i posljednja dvojica novajlija Bojan Pavlović i Ljubiša Pecelj, a klub intenzivno traga za još jednim stoperom.

Čelik će u prvom kolu nastavka Premijer lige na Bilinom polju dočekati tim Slobode iz Tuzle, koja je u prvom meču na Tušnju slavila 1:0 golom iz jedanaesterca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.