Ljubiša Pecelj sutra potpisuje za NK Čelik
Pecelj iza sebe ima uspješnu polusezonu u Gradačcu, a na Bilino polje stiže kao zamjena za Bevaba koji je otišao u Tuzla City

Zatvorit će poziciju lijevog bočnog

Ljubiša Pecelj sutra potpisuje za NK Čelik · Saznajemo

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika privode kraju pripreme u turskoj Antaliji. Zeničani će danas odigrati posljednju utakmicu protiv kosovskog Drita, a za subotu je planiran povratak u Zenicu, gdje će biti odrađen i završni dio priprema uoči nastavka sezone u Premijer ligi.

Prelazni rok na Bilinom polju još nije završen, a kako saznaje SportSport.ba crno-crveni sutra će biti i zvanično jači za još jednog igrača. Riječ je o 25-godišnjem lijevom beku Ljubiši Pecelju, koji u Zenicu dolazi iz Zvijezde Gradačac.

Ovaj lijevi bek će nadomjestiti odlazak Dine Bevaba u Tuzla City, tako šef struke Adnan Örnek ima brigu manje kada je u pitanju sastav za proljetni dio sezone. Zeničanima je svakako prijeko potreban još jedan stoper, jer trenutno u rosteru imaju samo Luku Miletića i Vedrana Vrhovca.

Iako je velika želja navijača bio povratak bivšeg kapitena Kenana Horića u matični klub, od toga neće biti ništa, budući da je ovaj defanzivac već dogovorio uslove s Mladosti i ne želi da pregazi obećanu riječ, koju je dao predsjedniku Mladosti, a Čelik se tek danas uključio u borbu za ovog sjajnog stopera. Tako će Zeničani morati hitno pronaći rješenje na stoperskoj poziciji, jer će im iti sigurno potreban još jedan kvalitetan defanzivac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zenicaaa
svi znaju da u Mostaru postoji jedan klub,a ovi sa sela i jesu za federacijske lige
0 4
franjo25z
Zvaticu ......lizi ga......federalac
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi