Mladi prvotimac Plavih za SportSport.ba

Šabanadžović: Za mene je rad s Amarom Osimom nešto novo, treninzi su zanimljivi

Edmir Škorić

Anel Šabanadžović, mladi nogometaš Željezničara, zadovoljan je kako teku pripreme Plavih u Antaliji.

Željezničar nekoliko dana boravi u Antaliji, a nakon jutrošnjeg treninga kratko smo razgovarali sa Šabanadžovićem, koji ima samo riječi hvale za uslove koje on i saigrači imaju u Turskoj.

"Uslovi su zaista odlični, kao i vrijeme. Treniramo dobro, naporno radimo i odigrali smo jučer tu utakmicu. Bila je dobra utakmica", rekao je Šabanadžović za SportSport.ba, osvrnuvši se potom na duel sa Škendijom koji je odigran jučer i koji je završen rezultatom 2:2.

"Najvažnije da smo dobro odradili utakmicu protiv dobrog protivnika i remi nije loš rezultat".

Rad s novim trenerom Amarom Osimom?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je za mene nešto novo, dosta dobri su treninzi, zanimljivi su i dajemo svoj maksimum", istakao je Šabanadžović.

"Sigurno da očejujemo. Zadnjih pet utakmica smo izgubili, nadamo se da se to neće ponoviti i da će to puno bolje biti u drugom dijelu sezone", zaključio je Šabanadžović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.