FK Željezničar u Antaliji radi punom parom
Igrači Željezničara odigrat će u Turskoj još tri meča prije nego sredinom mjeseca krenu nazad za Sarajevo

Plavi se pripremaju za drugi dio sezone

FK Željezničar u Antaliji radi punom parom

Edmir Škorić, foto: E. Haračić

Nogometaši Željezničara jutros su u Antaliji odradili trening, koji je trajao dva sata.

Trening je počeo u devet sati, a prvi su travnjak jako dobrog terena za treniranje neposredno iza hotela Zeynep, u kojem se već tri dana nalazi ekspedicija Željezničara, "osjetili" igrači koji su jučer manje ili nisu nikako igrali u prijateljskom meču sa Škendijom.

Od 10 sati su se treningu priključili i igrači koji su jučer odigrali većinu utakmice protiv albanskog predstavnika i šef stručnog štaba Amar Osim.

Svi izuzev Osmanovića, kojeg malo muče leđa, su jutros trenirali i kao obično se nisu štedjeli u odrađivanju zadataka.

Iako je to već učestala fraza, mora se reći da je atmosfera unutar Plavih pozitivna, dobra, svi su raspoloženi, pa iako nikom nije milo što se jučer protiv Škendije prokockalo 2:0 vodstvo, ali što bi i sam Osim rekao - kada će, ako u ovakvim utakmicama igrači neće griješiti u pokušaju da daju sve najbolje od sebe i da pokažu svoj kvalitet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U četvrtak Željezničar ima jako naporan meč pošto će odmjeriti snage s ukrajinskom Vorsklom, a do kraja turskog dijela priprema odradit će još dva meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi