Iskusni stručnjak spašava Slobodu?

Dragan Radović pred novim angažmanom

Samir Mlaćo

Iskusni stručnjak Dragan Radović za par bi mogao postati novi trener Sloboda iz Užice. Sloboda nastupa u Prvoj ligi Srbije, drugom rangu, te zauzima tek 15. mjesto i nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Radović je potvrdio da kontakt postoji, te da bi se dogovor mogao finalizirati do kraja sedmice.

"Klub je u teškoj situaciji, ali to je veliki klub i to me privlači. Dogovor bi trebao biti postignut do kraja sedmice, a ja sam se dogovorio sa Olimpikom s kojim sam imao ugovor", jasan je bio Radović u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Radović je u dosadašnjoj karijei pored Olimpika vodio i Sutjesku, Rudar Prijedor, te Slaviju. Početkom septembra prošle godine napustio je klupu seniorske momčadi Olimpika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.