Radović zvanično bivši, Selimović vodi ekipu u Jajcu

Olimpik u potrazi za trenerom

Radović zvanično bivši, Selimović vodi ekipu u Jajcu

S. Mlaćo

Jučer je večernjim satima stigla je i zvanična potvrda da Dragan Radović više neće sjediti na klupi Olimpika. Iskusni stručnjak je podnio ostavku nakon ispadanja iz Kupa FBiH protiv Rudara u Kaknju, a Uprava tima sa Otoke je prihvatila istu.

Olimpik se zahvalio Radoviću na korektnosti i predanosti tokom rada u prvom timu, a za SportSport.ba je potvrđeno da federalni prvoligaš neće imenovati novog trenera do susreta sa Metallegheom u subotu u Jajcu.

Tim će tako sa klupe predvoditi sportski direktor Esad Selimović, a novi trener na Otoku bi mogao stići u narednim danima.

Podsjetimo, Olimpik se nakon 5. odigranih kola nalazi na petom mjestu sa devet osvojenih bodova. Metalleghe, subotnji rival, ima pet osvojenih bodova i zauzima 12. mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti