Olimpiku samo bod u derbiju

Radović: Prvo poluvrijeme nismo ni igrali

S. Mlaćo

Zanimljivo je bilo danas u derbiju Olimpika i Zvijezde. Gosti su prvi poveli, ali u drugom poluvremenu Olimpik se vratio te na kraju bio bliži pobjedi.

Sjajni golman Prljača u više navrata je pokazao svoje kvalitete, te su gosti mogli biti zadovoljniji nakon meča.

Svoje viđenje susreta dao je šef struke Olimpika Dragan Radović.

"Prvo poluvrijeme nismo ni odigrali. U drugom poluvremenu smo stvorili neke šanse, iako smo po meni igrali stihijski. Da smo igrali na pas i brži protok lopte, dobili bi sigurno. Ovako vrlo teško. Promašili puno šansi i nemamo šta drugo očekivati. Zvijezdi čestitam na borbenosti i zasluženo uzetom bodu", kazao je vidno nezadovoljni Radović.

U naredno kolu Olimpik će u goste Metallegheu iz Jajca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
De radovicu ne rise, ne znate pasa sastavit,samo napucajete loptu na krilo,a nijedno ne zna ubacit. Igrate blago rečeno antinogomet. Tu ligu treba ugasit
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti