Darko Vojvodić sakupio dobar tim koji je sve bliže povratku u Premijer ligu

Trener Borca nakon priprema u Antaliji

Vojvodić: Pod hitno se moramo vratiti u realnost

Edmir Škorić, foto: E. Haračić

Fudbalski klub Borac je danas pobijedio Arsenal iz Kijeva s 1:0 na oproštaju od Antalije.

Borac je među prvima od bh. klubova stigao u Tursku i sada slijedi povratak u BiH gdje će tim Darka Vojvodića nastaviti borbu za prvo mjesto u Prvoj ligi Republike Srpske.

Banjalučani su u Antaliji u nekoliko mečeva pokazali da su zreli za Premijer ligu, a danas protiv Arsenala sjajan gol postigao je Stojan Vranješ, bivši igrač Željezničara koji se smatra i najvećim pojačanjem Banjalučana.

"Na ovaj Borac smo ponosni i zadovoljni smo urađeni. Sad se podhitno moramo vratiti u stvarnost, a ona se zove Prva liga RS gdje moramo biti kao i ovdje što smo bili - jaki, hrabri i dostojanstveni", poručio je Vojvodić.

Ekipa Borca se pojačala tokom zimske pauze, imala je vrhunske pripreme i nema sumnje da je na dobrom putu da se vrati na staze stare slave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.