Navijači Atletica belgijskom golmanu ne mogu oprostiti činjenicu da je prešao u redove velikog rivala, bez obzira što je to učinio iz redova Chelseaja (Foto: EPA)

Učinio je ono što se ne prašta

Nema oprosta za Courtoisa!

Midhat Šljivak

Atletico Madrid u velikom derbiju dočekuje gradskog rivala Real, a pred ovaj meč navijači domaćeg tima napravili su stravičan doček za golmana Thibauta Courtoisa.

Sjajni golman je ovog ljeta stigao u Real iz Chelseaja, a to mu navijači Atletica ne mogu oprostiti, jer je prethodno od 2011. do 2014. godine branio gol njihovog tima.

Doček mu je stravičan. Navijači su na ploču gdje je upisano njegovo ime i broj odigranih mečeva za Atletico (154) donijeli pacove, te su ploči potpuno zaprljali raznim ssredstvima.

Također, tu je i nekoliko poruka u kojem jasno stoji da Courtois nije dobro došao...

Ovako to izgleda:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.