Još jedan dokaz da Real Madrid totalno ignoriše sve što je uradio za njih Cristiano Ronaldo

Nema ga ni na mapi

Još jedan dokaz da Real Madrid totalno ignoriše sve što je uradio za njih Cristiano Ronaldo

Endin Čaušević

Veliki španski derbi danas igraju Atletico Madrid i Real Madrid koji se sastaju u okviru 23. kola španske La Lige.

Susret gradskih rivala će danas biti u centru pažnje u Španiji, a mnogi očekuju još jednu spekatakularnu utakmicu starih rivala. U poljednjih nekoliko godina gledali smo odlične duele, no bilo je i onih koji su zbali razočarati mnoge i završiti bez golova.

Atletico Madrid je pod imperativom pobjede da zadrže korak za liderom Barcelonom, dok Real želi da smanji zaostatak upravo za gradskim rivalom. Kraljevi su preko Twittera najavili današnji okršaj, a ponovo su zbog Cristiana Ronalda privukli pažnju.

Naime, Real Madrid je objavio video nekih od najboljih golova protiv Atletico Madrida, a zanimljivo da su ponovo ignorisali Ronalda. CR je dao Atleticu nekoliko fantastičnih golova i to posebno iz slobodnih udaraca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Ronaldo se nije uopšte našao na ovoj listi, a tu su Karim Benzema, Santiago Solari i Marcelo. Poznato je da u Realu ignorišu Ronalda iako im je on najbolji igrač u historiji. Ne objavljuju čak ni videa gdje je on asistent.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Najbolji igrac u historiji Real Madrida je Zidane pa Di Stefano, a najbolji strijelac je Ronaldo. To nije isto.
7 0
Edin Merlin
Bole njega testisi za to,on moze bez usranog reala ali usrani real nemoze bez njega,to pokazuje tabela !
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi